Japan VI. (Dlhýýýý Október)



Náš Druhý mesiac síce začal živo, ale nakoniec sa tiahol a tiahol až sme sa dočkali konečne konca. Bol to dlhý mesiac, ktorý bol sprevádzaný viacerými depresívnými dňami, ktoré boli spôsobené trojtýždňovým stereotypom, počas ktorého sme nevystrčili päty z práce/domu. A k tomu ešte zmeny, ktoré nám spravili v náplni práce, no ružový mesiac to pre nás určite nebol.
Koncom sme ale navštívili Zoo, bol to pekný deň. Zoo bola celá v prírode, vcelku veľká s kopou zvieratiek nad ktorými sme sa rozplývali. Potom sme ešte boli na vyhliadkovom kole a zašli sme do Daisa čo je Japonský obchode kde 99% vecí stojí 100 yenov /čo nie je ani 1€/ a nájdete tam naozaj všetko od kozmetiky,cez sladkosti,papiernictvo,veci na pečenie, po šatky.. Proste všetko. To je presne obchod pre mňa. Tento deň bol skvelý a tak nás povzbudil do  Novembra.

Ono, vždy keď prežijem nejaký takýto deň plný pekných pozitívnych vecí a niečo vidím hovorím si, že je to tu super, že je super, že som tu a, že mi bude smutno keď odídem, že budem zas tam kde to poznám. Ale potom zas príde dlhá doba roboty a uvedomujem si, že predsa len doma mám priateľov, viac možností, voľnosti a tam je môj domov.

Stále sa snažím byť ale optimistická a čerpať z pozitív, ktoré mi život tu, alebo celkovo prináša.
Napríklad, že som začala spolupracovať ako spoluautorka blogu mojetelo.cz, kde budem prispievať do receptovej rubriky:)
ÁNO, odfotila som sa so záchodom!:D

















1 komentár

Ďakujem za každý komentár:)