|OUTFIT| Dots




Ahojte, po dlhej dobe prispievam outfitovým článkom, nakoľko nebol priestor na fotenie fotiek. Tieto vznikli keď sme s Ajvn točili lookbook do našej pripravovanej relácie do školskej TV. V Blízkej dobe ešte zverejním články z výletov, už na nich pracujem. Pomaly sa vonku začína oteplovať a tak som zvolila túto bodkovanú sukňu, ktorá bola odložená v skrini počas celej zimy. Síce som išla domov vcelku zmrznutá, nakoľko slnko zašlo, ale aspoň sukňa pekne vynikla na fotkách a ja som si aj spomenula, že ju mám. Sukňa aj riflovka sú sekáčové. Takže dá sa povedať, že outfit za pár drobných. Ešte aj tie vansky mám z výpredajov z Pandorf.

Síce mám rada jar, jeseň a vrstvenie oblečenia, ale celkom sa aj teším ako vytiahnem letné šaty, či sukne, ktoré sú vhodné skôr do slnečnejšieho počasia. Tento krát sme točili lookbook, ktorý sa niesol v téme Second-handy, aj keď 70% mojich outfitov by sa sem kľudne mohlo zaradiť, nakoľko som ich veľký milovník. Najobľúbenejšie a najkrajšie kúsky mám práve odtiaľ!

Ruksak oslavuje určite nejakých tých 10 rokov, nakoľko je z maminej skrine a síce je chudák už celý zničený, tak ešte slúži a trpezlivo čaká na svojho nasledovníka, ktorého hľadám po obchodoch. Tieto malé ruksaky sú podľa mňa milé a praktické, najmä do teplejšieho počasia, neviem prečo si ich neviem predstaviť s nejakým kabátom.

A čo vy? Máte radi malé ruksaky?










































8 komentárov

  1. Miluji malé ruksaky, můj se mi před rokem rozbil :( ale už mám jeho následovníka vybraného :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja márne hľadám už niekoľko mesiac a stále som nenašla vysnívaný :( :D

      Odstrániť
  2. to je krásne a svieže :) veľmi ti to pristane!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fíha tak z tohoto outfitu už sala uplne leto a teplo. Ano bolo krásne za posledné dni, no ja by som sa ešte na takéto šatičky neodvážila.
    Ale každopádne outfit pekný :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, vtedy bolo teplejšie ako dnes:D ďakujem, sukňa a tričko to je :)

      Odstrániť
  4. Jé, moc pěkný outfit, ale spíše na léto než na tuto jarní "zimu"!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skôr áno, avšak viem,že v deň fotenia bolo veľmi teplo na tú dobu:)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár:)