|OUTFIT| Short bomber jacket


Po mesiaci je tu opäť outfitový článok, nakoľko sa nám podarilo s Ajvn znovu vybehnúť fotiť pomedzi skúškové. Tento raz som outfit nemala vôbec premyslený a počítala som s tým, že vziať si obtiahnutú, tenkú sukňu bude možno na fotenie risk, nakoľko vo viacerých uhloch nelichotí postave, ako som si overila na odfotených fotkách. Ale aj tak sa mi podarilo nájsť zopár, ktoré boli vhodné na uverejnenie :D.
Šedú sukňu som mala dlho odloženú v skrini, výsledkom toho je to, že je mi väčšia od doby kedy som ju kúpila a tak sa nepríjemne vyhŕňa pokiaľ k nej mám nejaký crop top. Sukňa je z Terranovy, ale myslím, že takúto basic sukňu nájdete všade. Crop topy sú pre mňa neodmysliteľnou súčasťou letných outfitov od minulého leta, kedy prišiel ich ošiaľ (myslím, že to bolo len minulý rok). Tento je taktiež z Terranovy, za pár eur, kedy ich tam mali vo všetkých farbách, možno ich tam majú aj doteraz :D.
A pomaly sa dostávame k najpodstatnejšiemu prvku outfitu- k zvršku po ktorom v tomto období siaham najčastejšie a tou je krátka Bomber Jacket, ak to tak môžem nazvať. Nikdy som nejak nemala v obľube tieto bundy, alebo som ich nevyhľadávala, ale túto som našla náhodne v Second-hande za asi 2€ a síce som najprv nevedela k čomu ju budem nosiť, ako som si ju priniesla domov kombinujem ju takmer so všetkým, nakoľko je z tenkého, príjemného materiálu- ideálna na leto. Outfit je už ďalej iba doplnený storočnými converskami a náhrdelníkom, ktorý už ani nepamätám odkiaľ mám a okuliarmi, ktoré som ukradla frajerovi :D.
Čo hovoríte na tieto bundičky vy? Koľko ich máte vo svojej zbierke?:) 
 







9 komentárov

  1. zase bola tá bunda zo sekáču? :D ja sa neprestanem diviť odkiaľ tie veci vyťahuješ haha :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sekáč je polovica mojej skrine :D môžeme ešte niekedy skočiť:)

      Odstrániť
  2. Krásny outfit :) Chválim výber takejto netypickej bomberky, konečne niečo originálne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tiež sa mi veru páči o čosi viac ako tie klasické:)

      Odstrániť
  3. Fúú tak toto je naozaj krásny outfit, neviem, či by som si ho obliekla, nemám rada príliš krátke sukne, no tebe to ide. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár:)