|OUTFIT| Baby Pink Hoodie


♥! Asi tak by som vyjadrila tento outfit ako celok, pretože je poskladaný z mojich najobľúbenejších kúskov.

Najskôr by som začala sukňou, ktorú mám najdlhšie a je zo sekáča. V dobe keď som ju kupovala som mala doma síce ďalšie dve šedé, ale táto je z nich rozhodne naj, naj, naj - nakoľko má krásny tvar, farbu a pekné odstáva-čo je moja úchylka u sukní. Jej jedinou nevýhodou je, že je na zips a keď sa viac najem, tak ma občas tlačí, avšak pre krásu sa trpí, čo:D

Krátku mikinu s kapucňou som dlho hľadala vo všetkých obchodoch, pričom som hľadala rôzne farby ale preferovala som práve bledoružovú. Keď som už smútila, že takú mikinu nenájdem, tak práve túto RUŽOVÚ vyhrabal môj kamarát z výpredajového stojanu v Bershke! Proste osud. A odvtedy som ju ťahala snáď všade. Viem, že pôvodne som chcela aby mala mikina dlhý rúkav, ale odkedy mám túto tak sa mi to oveľa viac páči práve s krátkym. Okrem toho, že je extrémne pohodlná sa mi páči takéto športové dotvorenie v podobe aj takejto mikiny.

Čo sa týka topánok, tak je to u mňa taká novinka, keďže v mojom botníku nájdete v 99% prípadoch conversky a vansky, to 1% tvoria lodičky, vysoké topánky a jedny topánky z Gate-u, ktoré už boli v jednom outfite. Pred pár mesiacmi som si všimla na viacerých dievčatách práve tieto Nike, pričom som tuším nike boty ani nikdy nemala a začala som ich hľadať v rôznych obchodoch. Lenže! Buď boli na Slovensku veľmi drahé, alebo som ich našla iba na internete ( a ja som chcela vedieť, či sa  mi vôbec budú hodiť), či dokonca to bol iný model, nie presne ten čo som chcela ja.
Nakoniec som ich objavila a kúpila v Bulharskej Sofií, za nižšiu cenu. Veľmi som sa z nich tešila a aj teším a milujem ich nosiť, nakoľko sú taaaak pohodlné! Rada by som si zaobstarala ešte podobnú obuv, avšak ešte som nenašla viac vhodných outfitov.

Na koniec spomeniem ruksak, ktorý je z CropTownu. Pokukala som po ňom dlho, ale kúpila som ho až vo výpredaji keď mali dodatočné zľavy na všetok už zľavnený tovar, až doma som si všimla detailnejšie potlač na ruksaku a to, že sú tam lietadielka, zmrzliny, banány a veľa iných vecí, ktoré mám rada.

Tak to by bol koniec môjho rozprávania o mojich obľúbených kúskoch, som sa celkom rozpísala:D
Budem rada ak mi napíšte aký obľúbený kúsok je práve ten váš, a ako ste k nemu prišli:)








10 komentárov

Ďakujem za každý komentár:)