|BEAUTY| GOSH DONODERM


Pred niekoľkými týždňami som sa zúčastnila tlačovej konferencie značky Gosh, kde boli predstavované novinky na Jar/Leto 2018. Okrem klasickej dekoratívnej kozmetiky sa na trhu objavila aj rada Gosh Donoderm skin care, ktorá bola vyvinúta na každodenné potreby ošetrenia pleti. Je vhodná pre ženy, ale taktiež pre mužov. Tiež je odporúčana aj na citlivú pleť, takže je naozaj pre každého. Všetky produkty obsahujú prírodné aktívne zložky a majú príjemnú, čistú vôňu.

//INSTAGRAM//


Mňa osobne táto pleťová starostlivosť od Gosh-u veľmi potešila ( a to nie len pre jej minimalistický vzhľad), v článku si môžete prečítať dojmy z produktov, ktoré som obrdžala. (Okrem spomínaných viete v tej to rade nájsť aj Micelárne čistiace obrúsky, Sérum na podpordu kolagénu, sérum s vitamínovým komplexom a 24-hodinový hydratačný krém)


MICELLAR CLEANSING WATER (Micelárna čistiaca voda)

Micelárne vody som mala vždy rada, aj keď na odličovanie používam iné prípravky. Táto splnila moje očakávania a odličovanie s ňou je naozaj jemné,rýchle a vhodné aj pre moje citlivé oči. Je to komplexný čistiaci prípravok "všetko v jednom". Molekuly micel pôsobia ako magnet a tým priťahujú nečistoty, maz a zvyšky make-upu.

CLEANSING MOUSSE (Čistiaca pena)

Na túto penu som sa celkom tešila, nakoľko som doteraz používala na dodatočné dočistenie pleti gél, avšak veľmi mi pena nesadla. Spĺňa účinok, ktorý sľubuje, ale ja osobne ostanem pri géle, s ktorým sa mi pracuje lepšie. Okrem dočistenia pleti taktiež reguluje tvorbu mazu.

PRIME'N SET SPRAY (Ochranný fixačný sprej)
Tento sprej sľubuje fixáciu vášho make-upu počas dňa, ale taktiež ochráni vašu pleť pred vonkajšími nečistotami. Vždy ma fascinovali fixačné spreje, ale nikdy som žiaden nevyskúšala, až doteraz. Za mňa osobne som nespozorovala, žeby make-up vydržal dlhšie, ale budem pokračovať v testovaní tohto produktu. (Ak s ním máte nejaké skúsenosti, budem rada ak sa podelíte:))

PRIME'N REGRESH EYE CREAM (Osviežujúci očný krém)

Očný krém som nikdy nepoužívala, ale myslím si, že každej z nás sa zíde. Tento okrem toho, ze osvieži unavené oči, takisto aj chladí a vypína oblasť očných kontúr, čím pleť prebudí a skrášli. Krém naozaj spĺňa to čo sľubuje a taktiež má aj príjemný, sofistikovaný aplikátor, ktorý som si veľmi obľúbila.
Krém viete použiť aj ako masku na oči. Naneste väčšie množstvo krému pod oči, nechajte ho chvíľu zaschnúť/vstrebať a jednoducho ho zotrite:)











HAND & NAIL CREAM (Krém na ruky a nechty)
Ja, ako odporca krémov na ruky musím povedať, že tento ma milo prekvapil a to najmä vďaka tomu, že sa rýchlo vstrebe. Má šikovné, malé balenie a dokonca je 2v1, takže je ideálny do kabelky, alebo na cesty.

24H MOISTURE CREAM (24-hodinový hydratačný krém)

Tento krém som ako jediný nevyskúšala, nakoľko ich mám teraz otvorených mnoho, ale každopádne sa mi veľmi páči jeho prevedenie, nakoľko som sa takým ešte nestretla. Je to veľmi praktické, nakoľko sa vám do krému nedostanú žiadne nečistoty. Malo by ísť o hydratačný krém, ktorý udrží mladistvý vzhľad pleti. Vďaka bohatému podielu vlhkosti je určený aj pre suchú pleť. Dokaže sa prispôsobiť nielen typu pleti, ale aj klimatickým a poveternostným podmienkam. 

Stretli ste sa už s nejakým zo spomínaných produktov z rady Donoderm? Podeľte sa v komentári:)

8 komentárov

  1. Značku neznám, ale zaujala mě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odporúčam aj dekoratívnu kozmetiku, majú ju úžasnú :)

      Odstrániť
  2. O značce jsem už dříve slyšela, ale nikdy jsem neměla žádný produkt :) vypadá fakt dobře, možná si něco pořídím :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten dizajn majú naozaj pekný, ja sa chystám na ich očný krém :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrá voľba, je kfat účinný, ja si ho zadovažím určite aj potom čo spotrebujem tento :)

      Odstrániť
  4. This brand looks promising! Would love to give it a try.

    www.fashionradi.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Gosh používám snad jen dva produkty a to jen díky tomu, že je vegan, ale musím říct, že ten nový vzhled je mi hodně sympatický, možná něco vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam vyššie spomenuté produkty :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár:)